Fitnesz

2022.10.27. 18:41

Huszadik győzelem: kategóriájában a csabai Szolcsánszky Tünde a legeredményesebb

Szerdán rendezték meg Budapesten, a Várkert Bazárban a Just Clear Fitnesss Életmód Award gálát, amin a békéscsabai Szolcsánszky Tünde is elindult.

Bátori Attila

A Várkert Bazárban szerdán megrendezett gálán a csabai versenyző ismét a mezőny fölé kerekedett. A meghívásos eseményen Szolcsánszky Tünde nyerte meg a fitmodell kategóriát. Az idei szezonban elért eredményeivel a csabai lány lett az év legeredményesebb Junior Bikini Fitnes versenyzője.

Hihetetlenül boldog vagyok most! A fitmodell kategória az egyik személyes kedvencem, mert ebben a sportosság és a nőiesség egyaránt megjelenik. A gála tökéletes zárása volt az idei évemnek. Ez a tizennegyedik győzelmem volt ebben a szezonban, mindent összevetve pedig most állhattam fel huszadjára a dobogó első fokára versenyzői pályafutásom alatt. Nagyon hosszú volt ez a szezon, el is fáradtam a végére. Most pihenek egy darabig, végiggondolom, hogy mit sikerült ebben az évben elérnem, utána pedig újult erővel készülök a következőre

 – nyilatkozta hírportálunknak Szolcsánszky Tünde a gála után.

Újabb trófeát emelhetett a magasba a békéscsabai versenyző
Forrás: BMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában