Asztalitenisz

2022.10.18. 13:26

Bepótolták a Farsang-kupát Végegyházán

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Végegyházán a helyi asztalitenisz egyesület szervezésében a Farsang-kupát.

P. B.

A versenyt a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda tornatermében bonyolították le, a viadalt Végegyháza önkormányzata és a Békés Megyei Asztalitenisz Szövetség is támogatta. A kupát immár a 22. alkalommal tartották meg, a meghívott csapatok körmérkőzéses tornarendszerben vívhatták ki az elsőbbséget és nyerhették el vándorserleget.

A versenynap végeztével a hazai csapat vendégül látta a megjelent játékosokat és kísérőket. A díjátadóval egybekötött vacsorán Bognár István, a végegyházi egyesület első embere megköszönte a részvételt a jelenlévőknek. Elmondta, hogy az első versenyt 1999-ben rendezték meg, ez is mutatja, hogy a városban jelentős hagyománya van az asztalitenisznek. Az elmúlt években a koronavírus-járvány megnehezítette a napi edzések megtartását, ennek ellenére a végegyházi alakulatok minden évben a legjobbak között szerepelnek a megyei csapatbajnokságban.

A Farsang-kupa végeredménye: 1. Végegyháza I., 2. Tótkomlósi ASE, 3. Sarkadi Pelikán ASE, 4. Békés SE, 5. Végegyháza II., Csárdaszállás II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában