Asztalitenisz - Frissítve

2022.09.16. 07:54

Szántosi Dávid búcsúzott az Eb-n

A holland szlovák kettőstől kapott ki a 16 közé jutásért vívott csatában Szántosi Dávid és Lei Balázs.

V. L.

Szántosi Dávid /Fotó: Dömötör Csaba/

Frissítve

Pénteken Szántosi Dávid utolsó csoportmérkőzésén az U19-es világranglista 19. helyén álló horvát Ban Ivor ellen állt asztalhoz a kolozsvári Eb-n, és szoros csatában 4:0-ás vereséget szenvedett. Az első három szettben 11:8-ra, a negyedikben 13:11-re kapott ki a szarvasi  fiatal, aki csoportjában a harmadik helyen végzett, így nem jutott tovább. 

Szántosi a kolozsvári Eb-n

A kolozsvári U21-es Európa-bajnokságon egyéniben a 16 éves Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE játékosa a selejtezőben 4:0-ra kikapott az U19-es világranglista 15. helyén álló román Istratétól, majd 4:1-re nyert a német Schweiger ellen, és ezzel csoportmásodikként továbbjutott. A folytatásban az újabb csoportkörben a szarvasi fiatal 4:1-re verte az ukrán Grebnyukot, majd ugyanilyen különbséggel kikapott az olasz Rossitól.    

Fiú párosban a szolvarkerti Lei Balázzsal az oldalán Szántosi Dávid a 16 közé jutásért nagy csatában 3:2-re kikapott a Van Oost, Godec holland, szlovák kettőstől, így elbúcsúztak a további küzdelmektől.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában