Labdarúgás

2022.09.27. 12:43

Kétszer is nyerő volt a kilences

Nem lassít a még egyaránt veretlen Bársony Kft. és az Adrenalin FC Gyulán, a városi Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokságban. Az ötödik fordulóban az első helyezett Bársony a nyolccsapatos mezőnyben egyedüliként pont nélkül álló, sereghajtó Attila FC-t intézte el tízgólos mérkőzésen, míg az Adrenalin kilenc találattal terhelte meg a Gyula Ablak hálóját. A két éllovasra szorosan tapad a szintén még veretlen Futizó, amely ugyancsak kilencet vágott közvetlen riválisának, a Gammának.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A hatodik körben, csütörtök este Adrenalin–Bársony rangadót rendeznek (műfüvön), amely után az esetleges győztes levegőhöz juthat a tabella élén, döntetlen esetén viszont az üldöző Futizó – amennyiben megnyeri a KÖVIZIG elleni meccsét – akár nevető harmadikként utolérheti riválisait.

Eredmények. 5. forduló: Gamma Autószerviz–Futizó Kft. 0–9, Gyula Ablak–Adrenalin FC 1–9, Bársony Kft.–Attila FC 7–3, Közüzem–KÖVIZIG-Fuszek 1–5. Az állás: 1. Bársony 13 pont (27–7-es gólkülönbség), 2. Adrenalin 13 (20–6), 3. Futizó 11, 4. Gamma 9, 5. Gyula Ablak 6, 6. KÖVIZIG 3 (8–18), 7. Közüzem 3 (8–23), 8. Attila FC 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában