Asztalitenisz

2022.09.02. 19:48

Két játékossal erősített a Békési TEAM

A Békési TEAM két együttessel szerepel ősztől a hazai csapatbajnokságban. A női együttes a 15 csapatos extraligában vesz részt, míg vegyes csapatuk az NB II.-es bajnokság Dél-Keleti csoportjában méretteti meg magát.

V. L.

A Békési TEAM extraligás női csapata, balról Balogh József edző, Balogh Ágnes Kíra, Ágota Csilla, Szilágyi Lívia, Ungureán Dorka

Forrás: BMH

Balogh József, az együttes vezetője, és edzője elmondta, két játékossal tudtak erősíteni a nyár folyamán. Egy év után visszatért a 15 éves, serdülő korú Szilágyi Lívia a Csaba Fly AE együttesésétől, míg Szelei Ákos az NB II.-es Mezőtúrtól érkezett.  

A női extraligában céljuk a bennmaradás kiharcolása. Itt négyen állnak majd asztalhoz, a rutinos Ágota Csilla, a korosztályos válogatott, saját nevelésű Balogh Ágnes Kíra, és a két 15 éves tehetség, Szilágyi Lívia és a Ceglédről kölcsönbe érkezett Ungureán Dorka. Az NB II.-es bajnokságban Szelei Szabolcs, és Szelei Ákos mellett, a korábban említett négy női játékos foghat ütőt.

Az extraligában először a szeptember 23-ai hétvégén játszik a békési alakulat. Az Ormai László Csarnokban rendezett első körben a Bp. Erdért csapatával kezdik a bajnokságot, majd a Kecskeméti Spartacus, az újonc Pécsi TE-PEAC, és a Női AC Nyíregyháza együttesével mérik össze tudásukat. Az NB II.-ben korábban kezdődik a szezon, a békésiek szeptember 10-én hazai környezetben, a Szarvasi úti teremben fogadják a Kecskeméti Spartacus együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában