Labdarúgás – megye II/A.

2022.09.08. 12:42

Hazai pályán játszik az A csoport két élcsapata

Meglepetésre búcsúzott a Békés Megyei Kupától a Mezőkovácsházi TE csapata, amely így már csak a bajnokságra koncentrálhat.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A megyei II/A osztály éllovasa a Dobozt látja vendégül, s ez sem biztos, hogy sokkal könnyebb mérkőzés lesz, mint a hétközi kaszaperi. Egy esetleges pontvesztés – nem lebecsülve a doboziakat – azonban még a szerdainál is nagyobb meglepetésnek számítana. Hazai pályán meccsel a Kovácsházát üldöző, tavaly még első osztályban játszó Szabadkígyós. Ifj. Szabó Zoltán legénysége a masszív, legutóbb hazai pályán a Csabacsűd ellen elvérző, eddig ötvenszázalékos teljesítményt nyújtó Dévaványával találkozik. Motivált Békésszentandrás fogadja az újonc füzesgyarmati kettes csapatot. A hunyadisokat lelkesítheti, hogy szerdán megye egyes ellenfelet vertek ki a Békés Megyei Kupából. A sárrétiek ugyanakkor nem kívánnak leszakadni a vezető kettőstől, ezért harcos, jó partira van kilátás szombaton.

Megyei II. A osztály, 4. forduló. Szeptember 10., szombat, 16.30: Békésszentandrási HMSE (7.)–Füzesgyarmati SK II (3.), Mezőmegyer SE (12.)–Eleki USE (4.), Mezőhegyesi SE (5.)–OMTK-Rákóczi (8.), Csanádapácai EFC (15.)–Békéscsabai MÁV SE (9.), Szabadkígyósi SZSC (2.)–Dévaványai SE (11.). Szeptember 11., vasárnap, 16.30: Mezőkovácsházi TE (1.)–Dobozi SE (13.), Mezőberényi LE (14.)–Békési FC (10.). Szabadnapos: Csabacsűdi GYLSE (6.).

Két dobogós csap össze a B csoport 4. fordulójában Csorváson. A házigazda és az év másik kellemes meglepetését szolgáltató Lőkösháza is elköszönt a Békés Megyei Kupától, kérdés, hogy melyik együttest viselte meg jobban a búcsú. Ha pályára kerülnek, Gyevi-Nagy Balázs és Barthalos Dávid gólpárbajára is felkészülhetnek a szurkolók

Megyei II. B osztály, 4. forduló. 

Szeptember 10., szombat, 16.30: Gádorosi LSE (5.)–Kaszaper FC (6.), Magyarbánhegyesi FC (8.)–Kunágotai TE (12.), Tótkomlósi TC (7.)–Battonyai TK (10.), Medgyesegyháza SE (11.)–Kétegyházi SE (14.), Kondorosi TE (2.)–Köröstarcsai KSK (9.), Csorvási SK (3.)–Lőkösháza KSK (1.). Szeptember 11., vasárnap, 16.30: Kevermes SE (4.)–Újkígyósi FC (13.). G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában