Labdarúgás - NB II.

2022.09.24. 13:55

A tiszakécskei együttes vendégeskedett Békéscsabán

A magyar labdarúgó válogatott Nemzetek Ligája mérkőzései miatt nem rendeztek a hétvégén bajnoki fordulót az NB II.-ben, ezért a Békéscsaba 1912 Előre stábja felkészülési mérkőzésen próbálta ritmusban tartani az együttest. Szombaton a szintén NB II.-es Tiszakécskei LC volt az ellenfél.

G. P.

Archív fotó

A 6. percben egy rossz hazaadás utáni szögletet követően Csáki bólintott a csabai kapuba (0–1). A bekapott gól után Mikló, valamint Fülöp révén több ígéretes támadást is vezettek a csabaiak a széleken. A 17. percben Hamed lövését Baráth bravúrral védte.

A 2. félidő is nagyot birkóztak egymással a felek, a 86. percben sikerült az egyenlítés: az igen aktív Mágocsit lökték fel a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt pedig Fülöp értékesítette magabiztosan, 1–1.

Békéscsaba 1912 Előre–Tiszakécskei LC 1–1 (0–1)

Felkészülési mérkőzés. Békéscsaba, 50 néző. Békéscsaba: Bukrán (Tomori) – Szalai (Puskás G.), Szabó Cs., Bora, Albert I., Mikló (Mágocsi), Zvara, Kitl M. (Szabó Zs.), Fülöp I., Máris (Varga T.), Hamed (Babinyecz). Vezetőedző: Brlázs Gábor. Tiszakécske: Baráth B. – Oláh M., Csáki R., Végső, Farkas A., Vachtler, Pongrácz, Szekér, Geiger, Vinkler, Vólent. Cserék: Balajti, Zamostny, Kiprich D., Farkas N., Kovács Zs., Halasi, Gyurján, Erdei, Balázs. Vezetőedző: Visinka Ede. G.: Fülöp I. a 86., ill. Csáki R. a 6. percben. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában