Labdarúgás - Megye II.

2022.09.15. 12:53

A Lőkösháza a tabellaelső Kondoros ellen feledtetné a múlt heti kellemetlen vereséget

Pihenős lesz a Szabadkígyós, ami kiváló alkalmat nyújthat a megyei II./A osztály másik, eddig még nem hibázó alakulatának arra, hogy beelőzzön és a tabella élére álljon.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Bíró Tibor mezőkovácsházi legénységére azonban nem vár könnyű feladat, hiszen a Füzesgyarmat kettes csapata lesz az ellenfél, amely a Békésszentandráson elszenvedett csúnya zakó után ki szeretné köszörülni a csorbát. A Mezőhegyes az első fordulóban éppen a gyarmatiak otthonában veszítettek, ám azóta olyannyira rátaláltak a helyes ösvényre, hogy még pontot sem veszítettek. Ács Levente fiai vasárnap az egy hete a Csanádapáca ellen kínos vereséget szenvedő Békéscsabai MÁV otthonában tesznek látogatást. A bajnokságban ugyan nem tündököl a vasutascsapat, a Békés Megyei Kupában ugyanakkor nagy skalpot ejtett szerdán a Gyula kiverésével. Ez a siker önbizalmat kölcsönözhet a csabaiaknak, egyben megnehezíthetik a menetelő mezőhegyesiek dolgát.

Megyei II./A osztály, 5. forduló: Szeptember 17., szombat, 13.00: Mezőkovácsházi TE (2.)–Füzesgyarmati SK II. (5.). Szeptember 17., szombat, 16.00: Dévaványai SE (12.)–Csanádapácai EFC (13–14.), Békési FC (10.)–Mezőmegyer SE (7.), Eleki USE (6.)–Békésszentandrási HMSE (4.), Dobozi SE (15.)–Csabacsűdi GYLSE (8.). Szeptember 18., vasárnap, 11.00: Békéscsabai MÁV SE (11.)–Mezőhegyesi SE (3.). Szeptember 18., vasárnap, 16.00: OMTK-Rákóczi (9.)–Mezőberényi LE (13–14.). Szabadnapos: Szabadkígyósi SZSC (1.).

Váratlan és súlyos vereségbe szaladt bele Csorváson a Lőkösháza, amely érmes reményeket táplál. A javítás lehetősége adott, igaz a sorsolás szeszélye folytán éppen a B osztályt vezető Kondoros lesz a vendég. Bizonyosan harcos csatára számíthatnak a lőkösi pályára kilátogató szurkolók. A Csorvás a halovány Újkígyós otthonában őrizheti meg ragyogó mérlegét, s egy esetleges kondorosi pontvesztés esetén előzhet a tabellán.

Megyei II./B osztály, 5. fordul: Szeptember 17., szombat, 12.30: Kunágotai TE (12.)–Gádoros SE (5.). Szeptember 17., szombat, 16.00: Köröstarcsai KSK (10.)–Medgyesegyháza SE (8.), Kétegyházi SE (13.)–Tótkomlósi TC (6.), Magyarbánhegyesi FC (7.)–Battonyai TK (11.), Kaszaper FC (9.)–Kevermes SE (3.), Újkígyós FC (14.)–Csorvási SK (2.). Szeptember 18., vasárnap, 16.00: Lőkösháza KSK (4.)–Kondorosi TE (1.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában