Kosárlabda

2022.08.15. 13:22

Visszalépett az NB I. B-től a Békési SZSK

Közleményben tudatta szurkolóival a Békési SZSK férfi kosárlabda klub, hogy visszalép az NB I. B-s bajnokságtól, melynek Zöld csoportjában legutóbb a 7. helyen végzett. A csapat az NB II. Keleti csoportjában folytatja.

G. P.

Illsuztráció

Forrás: shutterstock.com

– A Békési SZSK kosárlabda klub tájékoztatja partnereit, szurkolóit, támogatóit, szimpatizánsait, hogy a körülöttünk zajló gazdasági válság egyesületünk életét is elérte. A kialakult nehéz helyzet miatt sajnos a továbbiakban nem tudja a klub felelősséggel megoldani az NB I. B-s felnőtt férfi csapat versenyeztetését. 

– A klub továbbra is folytatni kívánja a békési kosárlabda hagyományok ápolását, nagy gondot fordít az utánpótlás nevelésére. A felnőtt férfi csapatot az NB II.-es bajnokságban szerepelteti az egyesület. 

– Köszönjük mindenki eddigi támogatását, segítségét, szurkolását!  A klub összes munkatársa nevében elkötelezettek vagyunk arra, hogy az adott feltételek mellett a lehető legjobb eredményekre törekedjünk. Kérjük, a kialakult nehéz körülmények mellett lehetőségeik szerint továbbra is segítsék egyesületünk munkáját!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában