Labdarúgás

2022.08.09. 16:03

Jó kerettel, jó felkészülés Szarvason

Nem titkolják Szarvason, hogy bajnoki babérokra törnek a most induló megyei első osztályú bajnokságban.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Az egyébként sem gyenge minőségű játékoskeretet a nyáron kellően megerősítették és bár több csapat, a Végegyháza, az Orosháza és a Gyula is komoly vetélytársnak ígérkezik, a gazdag NB-s tradíciókkal rendelkező Körös-parti csapatnál egyértelműen az arany megszerzését tűzték ki célul.

– Ha tanulni tudunk az előző év hibáiból és nem rontjuk el a bajnokság elejét, akkor szép eredményekre lehet képes a csapatunk – mondta Somogyi János, a Szarvasi FC fiatal szakvezetője. – A felkészülésünkre nem lehetett panasz. Az első két hét keményebb edzései után a következő hét nap felemásra sikeredett, de a hétvégén az erős Martű elleni meccs – melyet idegenben három–egyre nyertünk meg –, nagyon jól sikerült, de jó mérkőzéseket vívtunk korábban a Békéscsaba LA U19 (2–2), a Szentes és a Jászberény (0–0), a Hódmezővásárhely (1–2) ellen is. Nagyon várjuk már a bajnokságot, melyen reméljük, hogy ellenkező utat járunk be a tavalyihoz képest.

Somogyi Jánostól megtudtuk, hogy Styecz Bence és Kerekes Sándor Krisztián visszatért a Békéscsaba 1912 Előre II, illetve a Grosics Akadémia csapatától. Két kapus is érkezett, Somogyi Pál Csaba (Tiszafüredi VSE) és Köteles Attila (Makó II) személyében. Pilán Márkó Hódmezővásárhelyen, Barna Viktor Gyomaendrődön futballozott legutóbb, mindketten nagy erősségei lehetnek a Szarvasnak. Négyen távoztak, Juhász György visszavonult, Varga István Kunszentmártonban, Babák Zoltán Gyomaendrődön, Kasik Viktor Szegeden folytatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában