Asztalitenisz

2022.08.26. 07:48

Ezüstérmet nyert Balogh Ágnes Kíra

Budapesten, az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban a héten folytatódtak az idei MOATSZ Kupa utánpótlás verseny küzdelmei. A viadalon asztalhoz álltak a Békés megyei fiatalok is.

V. L.

Illusztráció: Shutterstock

Az U17-es korosztályban Hudák Dorina, az ASE Orosháza kölcsönjátékosa a 9–16. helyen zárt. A Békési TEAM játékosa Szilágyi Lívia is a 9–16. helyen végzett, a későbbi ezüstérmes Barcsai Sophie (Statisztika) búcsúztatta. Ungureán Dorka, a Békési TEAM kölcsönjátékosa is a nyolcaddöntőben esett ki, így a 9–16. helyet szerezte meg.

Az U19-es korosztályban a válogatott Balogh Ágnes Kíra, a Békési TEAM játékosa a döntőig menetelt, ahol Barcsai Sophie (Statisztika) 4:2-re legyőzte, így ezüstérmet nyert. Hudák Dorina az 5–8. helyen zárt, miután a negyeddöntőben kikapott Molnár Kendrától (Statisztika). A vigaszágon Szilágyi Lívia a második helyen végzett.

A fiúknál az U17-es korosztályban a válogatott Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE játékosa a legjobb négy közé jutott, ahol nagy csatában 4:2-es vereséget szenvedett korosztályos válogatott társától Wei Chen Yu-tól, (Magyar Kínai Asztalitenisz Klub), így bronzérmet szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában