Labdarúgás / megye II/A.

2022.08.12. 13:24

Extra erős mezőny csap bele a lecsóba

Mivel a Csabacsűdi GYLSE az utolsó pillanatban visszalépett a megye egyes szerepléstől és az MLSZ a megyei II/A csoportba sorolta be együttesüket, így ott 15 gárda vág neki szombaton a küzdelmeknek.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Mivel az eredetileg tervezett 13 helyett 15 fordulót tartanak idényenként, így az őszi programba bekerült két plusz játéknap, a zárást 2022-ben november 27-én tartják. A mezőny kétségkívül erősödött, hiszen a Csabacsűdi GYLSE – bár voltak távozói – és a Szabadkígyósi SZSC is a megye egyben edződött az előző évben. Az alulról érkező Békési FC, az Elek USE és a Füzesgyarmati SK II sem valószínű, hogy pofozógép lesz és akkor még nem beszéltünk a tavalyi ezüstérmes Mezőmegyer SE és a harmadik Mezőhegyesi SE csapatáról sem.

Az 1. forduló programja. A csoport. Augusztus 13., szombat, 10.00: Békésszentandrási HMSE–Mezőmegyer SE. Augusztus 13., szombat, 17.30: Mezőkovácsházi TE–Mezőberényi LE, Békési FC–Szabadkígyósi SZSC, Elek USE–Csanádapácai EFC, Dévaványai SE–Dobozi SE. Augusztus 14., vasárnap, 17.30: OMTK-Rákóczi–Csabacsűdi GYLSE. Augusztus 24., szerda, 18.00: Füzesgyarmati SK II–Mezőhegyesi SE. Szabadnapos: Békéscsabai MÁV SE.

A B csoportban maradt a 14 csapat, így ősszel és tavasszal is 13-13 fordulót rendeznek. Új színt a Magyarbánhegyesi FC és a Medgyesegyháza SE jelenthet, mindkét gárda a III. osztályból csatlakozik be.

B csoport. Augusztus 13., szombat, 11.00: Csorvási SK–Battonyai TK. Augusztus 13., szombat, 17.30: Köröstarcsai KSK–Újkígyós FC, Kétegyházi SE–Lőkösháza KSK, Kunágotai TE–Kondorosi TE, Gádorosi LSE–Magyarbánhegyesi FC. Augusztus 14., vasárnap, 17.30: Kevermes SE–Tótkomlósi TC. Október 16., vasárnap, 14.30: Kaszaper FC–Medgyesegyháza SE. G. P.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában