Fekvenyomás

2022.08.03. 12:12

Cserna János aranyérmes lett az Eb-n

Cserna János révén vésztői győztest is ünnepelhettek a budapesti fekvenyomó Európa-bajnokság nyitónapján, melyen a masters kategóriák versenyeit rendezték meg. A Marvel Team SE világbajnok kiválósága a masters II. kategória 120 kilogrammos versenyében 192,5 kg-os eredménnyel diadalmaskodott.

Beol.hu

Fotó: Marvel Team SE/Facebook

A szervezők tájékoztatása szerint kedden nyolc magyar érem született, közte három arany. Cserna mellett Salamon Erika (masters I) az 57 kilogrammos és Lombosi Melinda (masters I) a +84 kg-os súlycsoportban győzött.

A Budapesti Kongresszusi Központban zajló kontinensviadalon Schneider Erzsébet (master II, +84 kg), Bak Szilvia (masters II, 84 kg) és Katona Bálintné (masters II, 57 kg) ezüst-, Petróczki Magdolna (masters II, 52 kg) és Lója Krisztina (masters I, 69 kg) pedig bronzérmet szerzett.

Jól szerepelt a kontinenstornán a gyulai, de a Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő SE-ben versenyző Pluhár János is, aki a masters III RAW kategória 83 kg-os kategóriájában 95 kg-os teljesítménnyel ötödik lett.

A kontinenstornára 27 ország több mint 670 sportolója nevezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában