Vízilabda

2022.08.09. 14:01

Csabai ezüstérem Aradról

A Csabai Csirkefogók gyermek III. korosztályosai a hétvégén a szomszédos Romániában jártak egy háromnapos nemzetközi felkészülési tornán.

G. P.

Fotó: csabapolo.hu

Az Aradon megrendezett eseményen rendhagyó módon 2×10 perces találkozókat vívott a négy csapat a három nap során, azonban minden együttes a másikkal ötször is összemérte tudását a román Clubul Sportiv AMEFA Arad, az ugyancsak romániai Crisul Oradea, Nagyvárad és a Viitorul Cluj Napoca CSS, Kolozsvár csapatával. 

– Az aradi és a kolozsvári gárdákat mind az öt alkalommal legyőztük, a nagyváradiakkal az első két napon ötvenszázalékos volt a mérlegünk – számolt be Csabai Zoltán edző. – A két győzelem és két vereség után vasárnap a döntőnek is beillő összecsapáson 9–7 arányban alulmaradtunk velük szemben, így ők nyerték a tornát, csapatunk lett az ezüstérmes.

A torna gólkirálya Nánási Hunor lett 53 találattal, amiért egy emlékplakettet is kiérdemelt. 

A csabai csapat: Bacsa Dávid (kapus), Bódi Bercel, Czupper Dániel, Gál Benett, Hajdu Áron, Machlik Máté, Nánási Hunor, Restye Zsombor, Suhajda Soma, Szeidler Márton, Szlúka Ádám, Tóth Szabolcs, Tóth Zoltán, Uhrin Barna, Uhrin Zsombor. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában