Labdarúgás

2022.08.09. 14:42

A korábbi csabai Király Patrik Gyirmóton folytatja

A labdarúgó NB II. új idényét két sikerrel kezdő Gyirmót FC Győr keddi bejelentése alapján a legutóbb a Békéscsaba 1912 Előrében szereplő Király Patrikkal erősítette meg a keretét.

P. B.

Király Patrik

A 29 éves játékos 2010-ben került a Puskás Akadémiához, ahol 2011-ben mutatkozott be a másodosztályban, majd a következő kiírást Vácon kezdte, de a téli átigazolási időszakban Békéscsabára szerződött, ahol tagja volt a 2015–2016-os évadban az NB I.-be feljutó együttesnek, de nem követte a viharsarkiakat az élvonalba. Király két évet töltött a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál, majd 2017-ben tért vissza Békéscsabára. Nyolc év alatt összesen 193 mérkőzésen lépett pályára a lila-fehéreknél, amelyeken 10 gólt és 20 gólpasszt jegyzett. A Gyirmót FC Győr kétéves szerződést kötött Király Patrikkal.

A Gyirmót vasárnap éppen a Békéscsabát fogadja az NB II. harmadik fordulójában. A csabai klub kedden arról számolt be, hogy az eredetileg 19 órára kiírt mérkőzés kezdési időpontja 17.30-ra módosult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában