Labdarúgás / NB III.

2022.08.12. 13:56

A harmadik kör következik az NB III.-ban

A Magyar Kupa első fordulója miatt beiktatott múlt hétvégi szünet után a harmadik fordulóval folytatódnak a küzdelmek a labdarúgó NB III. Keleti-csoportjában.

P. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A három Békés megyei résztvevő közül a két körben négy nullára majd kettő nullára veszítő, utolsó előtti helyen álló Békéscsaba második csapata a szintén nulla pontos, az első két bajnokiján kilenc gólt kapó és nullát szerző, utolsó Egert fogadja vasárnap a Kórház utcai stadionban. Az MK-ban a második fordulóban múlt szombaton továbbjutott Füzesgyarmat a jól rajtoló és masszív Hajdúszoboszlót látja vendégül, míg az újonc Körösladány (amelyben több sérült mellett Szántó Mihály és Almási Miklós továbbra is eltiltását tölti) a fiatal erőkből álló Diósgyőri VTK II. vendége lesz a vasárnapi matinén.

A Békés megyei csapatok programja a 3. fordulóban. Augusztus 14., vasárnap: DVTK II.–Körösladány MSK, 11.00. Békéscsaba 1912 Előre II.–Eger SE, 13.00. Füzesgyarmati SK–Aqua-General Hajdúszoboszló SE, 17.30. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában