Labdarúgás

2022.07.30. 11:07

Egy támadó és egy szélső írt alá az Előrénél

A szezonkezdés előtt újabb két játékos írt alá a Békéscsaba 1912 Előre első csapatánál.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Két év után visszatért Békéscsabára a 25 éves Szalai Dániel. Dani a 2020/2021-es idényben az első osztályban szerepelt, majd Zalaegerszegről Budafokra igazolt és most ismét a lila-fehér csapatunkat erősítheti a 2022/2023-as bajnoki szezonban. Korábban öt idényen keresztül játszott Békéscsabán és ahogy akkor, remélhetőleg az idén is az Előre egyik alapemberévé válhat. A jobblábas, elsősorban jobb szélen bevethető játékos 121 másodosztályú, 27 elsőosztályú, valamint 13 Magyar Kupa mérkőzéssel a háta mögött jókora tapasztalatot gyűjtött, amit biztosan kamatoztatni tud az igen veretes NB II.-es mezőnyben is.

A csabaiak másik igazolása a fiatal, vajdasági születésű Czékus Ádám, aki 19 éves kora ellenére igazi erőssége lehet csapatnak. A támadóként bevethető, igen jó felépítésű labdarúgó pályafutása a Grosics Akadémián indult, majd játszott a Budapest Honvédnál és a Ferencvárosnál is – olvasható a Békéscsaba 1912 Előre Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában