Labdarúgás

2022.07.11. 15:43

Szerdán a mezőberényiek is belevágnak a munkába

Szerdán kezdi meg a felkészülést a Mezőberényi LE labdarúgó-csapata. A megyei II/A osztályú pontvadászat előző évi 9. helyezettje változatlanul Benyovszki Róbert irányítása mellett készül. A fiatal szakembertől megtudtuk, hogy hetente két foglalkozást terveznek és a bajnoki rajt előtti időszakban három tesztmérkőzésen lépnek pályára.

G. P.

Illusztráció / shutterstock.com/

– Játszunk a Jaminával, a Körösladány ifjúsági csapatával, végezetül a Csorvással – sorolta a tréner, aki beszámolt néhány változásról is. – Kovács György visszatér sorainkba. A huszonegy esztendős védő Köröstarcsán töltötte az elmúlt szezont, igaz idén nem lépett pályára. Olej Bence (19) és Malét Kristóf (18) felkerül az ifjúsági csapatból, mindketten a középpályán vethetők be. Az 1998-as születésű Rása Levente újrakezdi a játékot, a fiatal középpályás Budapesten dolgozik, de vállalni tudja a játékot.

Egyetlen „kiszállóról” tudni, az edző bátyja, Benyovszki János (39) a szezon végén bejelentette visszavonulását. Benyovszki Róbert a célokat illetően megjegyezte, hogy a tavalyi évhez hasonlóan szoros küzdelemre számít, de szeretnének az első hatba bekerülni.

A tervezett edzőmérkőzések

Július 23., szombat, 10.00: Jamina SE–Mezőberényi LE

Július 27., szerda, 18.00: Mezőberényi LE–Körösladányi MSK ifjúsági csapata

Augusztus 6., szombat, ??: Csorvási SK–Mezőberényi LE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában