Labdarúgás

2022.07.21. 12:22

Kicserélődik a gádorosi focicsapat

Egy alaposan átalakult játékosállományú gádorosi csapat veszi majd fel a küzdelmet riválisaival az augusztus 13-án kezdődő megyei II/B osztályú pontvadászatban.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

Pisont András, a Gádorosi LSE elnöke a neveket sorolja, akik hátat fordítottak a csapatnak: Papp Máté, Földesi Dávid, Fejes Ferenc, Kun Szabó Erik, Kovács Tibor és Neszi Zsolt a két orosházi, az ULE és a Rákóczi együtteséhez tette át a székhelyét.

– A sornak ezzel sajnos nincs vége, Eperjesre megy Polyák Attila, Paczuk Pál és Bús Tamás is (utóbbi időközben Csanádapácán kötött ki – a szerző), a fiatal tizenhét éves Szijjártó Gábor, illembe Drimba Dávid pedig Nagyszénásra tart, Horváth Ádám sorsa egyelőre még bizonytalan. A tavalyi csapatunkból mindössze hat alapember maradt nálunk, vagyis nem kell külön részletezni, milyen nehéz helyzetbe kerültünk.

A gádorosiak fiatal edzőjüket, Bodzás Ádámot is elveszítették, aki az Orosházi MTK-Rákóczi kispadjára ül át. Helyét maga az elnök, Pisont András veszi át.

A gádorosi klubvezető azonban nem az könnyen feladós típus, már gőzerővel dolgozik a távozók pótlásán.

– Öt játékossal már megegyezésre jutottunk, de rajtuk kívül még próbálok olyan sportembereket is leigazolni, akik futballista múlttal rendelkeznek, ám mostanában nem feltétlenül ebben a sportágban jeleskednek – mondta Pisont.

S akik biztosan jönnek: a végegyházi Pecznyik Lajos Gábor, a pusztaföldvári Rafael Renátó, Rafael Rinaldó és Farkas László, valamint a korábban Nagybánhegyesen játszó Tárnyik Balázs.

A csapat egy tesztmeccsen van túl, a csabacsűdi (2–2) találkozót egy gyomaendrődi követi vasárnap és a tervek szerint augusztus 6-án még a Végegyháza II. ellen is lesz egy találkozó, az már Gádoroson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában