Labdarúgás

2022.07.19. 16:28

Jobb évet remélnek Dobozon

Három felkészülési mérkőzés vár a bajnoki kezdésig a Dobozi SE megyei II./A osztályú gárdájára. A sort a július 21-i mezőmegyeri vendégjáték nyitja, majd két nappal később a Sarkadkeresztúri SE ellen játszanak hazai pályán, augusztus 6-án pedig a Sarkadi KLE érkezik.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A csapat Barcsay Attila játékos-edző szakmai irányítása mellett dolgozik, a játékosok hetente két foglalkozáson vehetnek részt.

Az előző évi pontvadászatot a nyolcadik helyen zárta az együttes, idén ennél jobb eredményt terveznek. A rutinos, 36 éves Váczi Sándor ebben nagy segítséget nyújthat e cél elérésében, aki újrakezdi a játékot. Okányból tér vissza a támadó Rácz György Márk (25), ő azonban még nem teljesen egészséges, súlyos sérüléséből lábadozik.

Lesznek távozók is: Somogyi Károly Roland (31) a Szabadkígyós együttesében folytatja, a kapus Csizmadia Sándor (21) és a védő Szilágyi Zoltán (18) a megye hármas zsadányi csapatban kezdi az új évadot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában