Labdarúgás

2022.07.12. 08:27

Élénk mozgolódás mutatkozik a szeghalmi csapatnál

Alig kezdte el a felkészülést a Szeghalmi FC csapata, máris várt rá egy torna, a dévaványai Mesterházy Jenő emlékére megrendezett hétvégi eseményt tizenegyesekkel meg is nyerte. Ettől a héttől már három tréning vár a sárréti alakulat tagjaira, akik szombatonként gyakorlómeccseket játszanak.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

A játékoskeret kialakítása még folyamatban van, ugyanakkor már vannak konkrétumok, egyelőre öt igazolást jelentettek be.

Először azonban a távozókról. A 33 éves Trippon Péter és Pukoli János (21) szeghalmi pályafutása még az előző bajnokság idején befejeződött. Nagy Szabolcs (19), Fazekas József Richárd (24), valamint Vincze Levente (19) ugyancsak kiesik a keretből, Nagy Kiskunfélegyházán, Vincze Törökszentmiklóson rúgja tovább a labdát. Czigla Ferenc (19) a Füzesgyarmati SK II. gárdájában folytatja.

Vastagh Zsolt (32) személyében Gyomaendrődről igazolt kapust a Berettyó-parti csapat. A védelemben nyújthat segítséget a legutóbb a Berettyóújfaluban pallérozódó Polonio-Guerreiro Joao (26). A középpályás Hajzer János (25) Köröstarcsáról tért vissza. Bizonyára nagy erősítés a körösladányi Papp Zsolt (27) is, aki nem vállalta az NB III-as szereplést. 

Jaminából tér vissza Darányi Dávid (27). Rá bizonyára jó szívvel emlékeznek Szeghalmon, hiszen korábbi szerepvállalásakor 22 gólt szorgoskodott össze. Önmagában is nagy erősítésnek számít a rendkívül tapasztalt Nagy Mihály (37), aki felépült súlyos sérüléséből. A vezetők további labdarúgókkal állnak tárgyalásban, ám esetükben még nem beszélhetünk megegyezésről.

A tervezett edzőmérkőzések

Július 23., szombat, 10.00: Püspökladány LE–Szeghalmi FC

Július 30., szombat, ?: Elek USE–Szeghalmi FC

Augusztus 6., szombat: ?: Szeghalmi FC–?.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában