Labdarúgás - Megye III.

2022.07.01. 11:46

Egy esztendő után ismét lesz csapat Kardoson

Egy év szünet után ismét lesz kardosi csapat a megyei labdarúgás vérkeringésében. A helyi együttes tavaly szűnt meg, amikor Galát Pál edző Kamutra tette át a székhelyét. Bár az akkori kardosi együttesből néhányan leálltak, illetve eligazoltak, a fociélet nem szűnt meg a községben, hiszen kispályán a kistelepülések tornáján szerepelt kardosi csapat, méghozzá jól, hiszen a sorozatban a harmadik helyet érte el.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Az új csapatot – melyet már be is neveztek a megyei III. osztályba – a csapat korábbi játékos-edzője, a legutóbb Kondoroson tevékenykedő Jurák György szervezi újjá. A gárdát a tavaly leálló labdarúgók egy része, illetve a Kondorosra távozók, s onnan és más csapatoktól visszatérők alkotják majd.

A kardosi alakulat július közepén jön először össze, és a tervek szerint több edzőmérkőzésen is pályára lép. Konkrét célkitűzést majd csak a játékoskeret véglegessé válása után fogalmaznak meg. A már rendelkezésre álló játékosok, újakkal kiegészülve képesek lehetnek arra, hogy csapatuk a mezőny legjobbjai között szerepeljen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában