Labdarúgás - Megye II./A

2022.06.27. 13:22

Új edzővel, egy osztállyal lejjebb a TTC

Horváth Henrik szakmai irányítása mellett kezdi meg július 12-én a munkát a megyei II/A osztályú pontvadászat tavaszi szezonját nyeretlenül záró, a bajnokságot 11. helyen befejező Tótkomlósi TC alakulata. A 44 éves szakember egy ízben már vállalt hasonló szerepet a csapatnál, szűk évtizede három évig ült a kispadon.

Illusztráció /shutterstock.com/

 

A TTC-t játékosként folyamatosan támogató szakember él-hal az együttesért, a klubhűség mintaképe, pályafutása során nem is játszott más csapatban. Első lépésként három-négy, lehetőleg tótkomlósi gyökerekkel rendelkező játékost szeretnének leigazolni, akik azonban már csak a B osztályban játszhatnak, hiszen a csapatot a 2022–23-as szezonban ide fogják benevezni. Abonyi Ádám biztosan hiányozni fog, ő várhatóan a Kaszapert erősíti majd.

Július 12-e után – amikor is az alapozó munkát elkezdik –, hetente 2-3 alkalommal tartanak tréninget.

Változás történt az ifjúsági csapat kispadján is, ahol a felnőtt gárda két labdarúgója, Jámbor Gábor és Asztalos Balázs ül le a kispadra. G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában