Torna

2022.06.13. 10:16

Szujó Hanna hatodik a világkupán

Hatodik lett Szujó Hanna, a tornászok eszéki Challenge Világkupa-versenyének zárónapján. A Torna Club Békéscsaba 18 esztendős versenyzője talajon szinte ugyanolyan pontszámot kapott, mint a pénteki selejtező alkalmával, és ahogy akkor, úgy ez most is a hatodik helyhez volt elegendő (12,500).

G. P.

Szujó Hanna /Fotó: BMH/

A sérülése után első világkupáján induló Szujó Hanna a horvát városban két szeren, ugráson és talajon kapott bizonyítási lehetőséget. Mint arról beszámoltunk, ugráson nem jutott be a fináléba.

– Nagyjából meg vagyok elégedve a világkupán mutatott teljesítményemmel – összegzett Szujó Hanna a hazai szövetség hivatalos honlapján. – Két szeren indultam, ebből a talajon reménykedtem a fináléban, ez hála Istennek össze is jött. Hatodik helyen kerültem be, a célom pedig az volt, hogy egy pontos gyakit csináljak a döntőben is. Nagyon izgultam, de szerintem mindent ki tudtam hozni magamból, amit szerettem volna.

Ezzel a tornászok eszéki világkupája befejeződött, nincs sok idő a pihenésre, ugyanis ezen a héten a szlovéniai Koperbe utaznak a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában