Kispályás labdarúgás

2022.06.29. 10:36

Negyedikek lettek a csabai veteránok

G. P.

Negyedik helyen végzett a békéscsabai csapat a Dabas-Sáriban hétvégén megrendezett Országos Veterán Kispályán Labdarúgó Fesztiválon. A 12 csapatos mezőnyben régiónkat a csabaiak mellett Szeged-Móraváros képviselte.

A viharsarki veteránok kezdésként 1–0-ra legyőzték a Nagykanizsát, majd az Örkénnyel 0–0-ás döntetlent játszottak és ezzel bejutottak a legjobb négy közé. Az elődöntőben 4–0-ra kikaptak a Pécsi MSC-től. A kisdöntőben a Szeged-Móravárossal csapott össze a Békés megyei együttes és nagy csata végén a Csongrád-Csanád megyei csapat 1–0-ra győzött.

A fesztivál győztese a Pécsi MSC lett, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Csitár csapatát, a harmadik helyet a Szeged-Móraváros, a negyediket a Békéscsaba szerezte meg.

A legjobb kapus címét a békéscsabai Hanyecz János érdemelte ki.

A békéscsabai csapat tagjai: Amtmann Artúr, dr. Bányai Tivadar, Bora Imre, Brlás János, Evanics István, Friderikusz Pál, Hanyecz János, Kórodi László, Kovács János, Kovács Zoltán, K. Szabó Mihály, Kucsera Mihály, Szilágyi Ferenc, Ufferbach József és Zielbauer Miksa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában