Labdarúgás - Megye II./A

2022.06.29. 16:09

Mezőkovácsházáról erősít a Mezőhegyes

Jövő szerdán tartja meg az első nyári edzést mezőhegyesi tanítványainak Ács Levente.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

A megyei II./A csoportos zöld-fehér alakulatnál a bronzérem jogán lehetőség nyílt volna a megye egyes szereplésre, a vezetés még támogatná is, hiszen a fiatal játékosok fejlődését inkább ez szolgálta volna, de a játékosok nagy része inkább maradna az A csoportban. A nevezést is végül a másodosztályba adják le.

Néhány változásról már érkezett hír: a középpályás a 21 éves Györgyi Zoltán Mezőkovácsházáról érkezik, mint ahogyan a gólokért felelős Mag Róbert (21) is. Nem kizárt, hogy hazatér egy egyelőre még nem nevesített csatár is. Rotár Péter hazatér Lőkösházára, a keret többi tagja azonban marad Mezőhegyesen.

Július 6-tól Ács Levente hetente három edzést tart majd, szombatonként pedig edzőmérkőzésre kerül sor. 16-án a Nagyszénás SE, 23-án a Battonyai TK lesz a hegyesiek vendége, egy héttel később Magyarbánhegyesre látogatnak, a sort augusztus 6-án egy battonyai vendégjáték zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában