Labdarúgás

2022.06.28. 16:46

Megtalálták a Szentandrás új edzőjét

Mint arról korábban beszámoltunk, a két szezonon át Békésszentandráson tevékenykedő Boér Zsolt a megye egyes Csabacsűdi GYLSE gárdáját gardírozza a jövőben.

G. P.

Forrás: Shutterstock

Pótlására a megoldást Keresztes Istvánban látják, ki az elmúlt években a megyei III. osztályból vezette a B osztály élmezőnyébe a Kaszaper csapatát. A Békésszentandrási Hunyadi SE jó szezont futott a megyei II./A osztályban, hiszen sikerült a legjobbak mögött az ötödik helyen zárnia. Nem is lett volna indokolt az edzőváltás, ám a magasabb osztályból érkezett megkeresés után a Szentandráson jó munkát végző Boér Zsolt elfogadta a csabacsűdiek hívását. Helyét az a Keresztes István foglalja el, aki a tél folyamán intett búcsút Kaszapernek, majd fél éves pihenő után mondott igent a szentandrásiak invitálásának. A tapasztalt 58 esztendős edző július elején meg is kezdi a munkát új csapatával és alakítja ki a pontos nyári meccsprogramot is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában