Labdarúgás - Megye II./A

2022.06.30. 15:36

Mezőmegyerről erősített be a csabai MÁV

Komoly átalakuláson megy át a Békéscsabai MÁV együttese a nyáron.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

A megyei II/A osztályú bajnokságban 6. helyen végző együttesbe Mezőmegyerről érkeznek olyan játékosok – Lukács Levente (24 éves), Kőszáli Attila (27), Erdélyi Attila (27), Dávid Tamás (26) és Zsibrita Dávid (27) –, akik a vasutasoknál ismerkedtek meg a focival. Az öt játékos közül Kőszáli csatár, a többiek mind a középpályássort erősítik majd. Lukács inkább az A-csoportos megyeri csapatban játszott, a társak pedig a megye hármasban. Új játékos a védőként számításba vehető Kiss Róbert Renátó (28), aki újrakezdte a futballt.

Bár az előző szezon végén a játékosok nagy része jelezte, marad, ez közel sem biztos, hiszen többeket is kapacitálnak a rivális csapatok. Az érkezők nagy számát látva nem kérdés, hogy Dohányos Zoltán edzőnek új csapatot kell építenie.

A szakember július 12-én tartja meg az első nyári tréninget, heti szinten két edzést tart majd. A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia, és a Békéscsaba UFC csapata ellen Több tesztmérkőzést is beterveztek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában