Labdarúgás - megye II/A.

2022.06.24. 13:29

Két év után távozik Zsiros György

Új edzővel kezdik meg a nyári felkészülést július elején a Mezőmegyer SE megye II A osztályú csapatának labdarúgói. Kiderült, hogy az egyesület vezetése Zsiros Györggyel egyetértésben olyan döntést hozott, hogy nem hosszabbítja meg a közös munkát.

G. P.

Illusztráció /shutterstock.com/

A tapasztalt edző két évvel ezelőtt vette át a narancssárga-feketék irányítását. Az eltelt idő során előbb megnyerte a megye II B osztály küzdelmeit, most pedig második helyen végzett az A-jelű csoportban.

– Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy egyelőre befejezem az edzősködést. Egyeztettem az elnökséggel, közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm ezt a két évet, szép volt, jó volt. Úgy érzem, hogy nem szakadok el teljesen a csapattól, mert szurkolóként még ki fogok jönni a megyeri pályára – nyilatkozta Zsiros György, aki hozzátette, amennyiben olyan csapattól érkezne megkeresés, ahol komoly célokat fogalmaznak meg és látja a kihívást, úgy nem zárkózik el attól, hogy edzőként folytassa a munkát. Addig is járja a pályákat, és játékosmegfigyelőként kutatja a tehetséges fiatalokat.

Azt már Frisnyicz Pál elnöktől tudjuk, hogy az utódlást illetően még nem született döntés, de napokon belül erre is sor kerülhet.

– A vezetőség nevében szeretnénk megköszönni az elmúlt két év munkáját Zsiros Györgynek, köszönjük a sikereket és a barátságot, további sok sikert kívánunk számára az edzői pályájához. Jelenleg is tárgyalunk arról, hogy ki veheti kézbe a csapatot, ám egyelőre nem született meg a döntés, igaz nem szeretnénk hosszasan elhúzni a kérdést, hiszen július elején elkezdődik a felkészülés, addigra mindenképpen tisztázni kell a kérdést – fogalmazott az egyesület első embere. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában