Kajak-kenu

2022.06.22. 11:40

Keller Gergő három számban is indul az Eb-n

Az elmúlt években – akár Európa-, akár világbajnokságon – rendre a magyar csapat végzett az éremtáblázat élén a korosztályos világversenyeken. Erre a csütörtökön kezdődő szerbiai U23-as és ifjúsági kontinenstornán is minden esély megvan.

G. P.

Illusztráció /Shutterstock.com/

A magyar kajak-kenusok idei fő versenye azonban mégsem ez, hanem a szeptemberi szegedi Maty-éren rendezendő az U23-as és ifjúsági világbajnokság lesz.

Előbb azonban mindenki Belgrádra fókuszál, így a Békés megyei fiatalok is. Az ifi kajakosok között a válogatón háromszoros győztes szarvasi, Bátor György edző által felkészített Keller Gergő lesz az egyik legfoglalkoztatottabb sportoló, aki a K-1 200 és a szegedi Ozsgyáni Bencével K-2 500 méteren is hajóba ül. Keller ott lesz még a négyes hajóban Ozsgyáni és a két tatai, Hidvégi Zalán és Hidvégi Hunor alkotta egység tagjaként is. A férfiaknál K-2 500 méteren pedig a szarvasi nevelésű, de az idei szezontól már az MTK-t erősítő Opavszky Márk, és a KSI gyomaendrődi csoportjából kinőtt Fodor Bence mutathatja meg magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában