Labdarúgás - Megye II./B

2022.06.27. 13:18

Kapust keresnek Eleken

Szintet lépett az Elek SE csapata, amely a megyei II/B osztály ezüstérmeseként kap lehetőséget az A osztályban való szereplésre.

Forrás: Shutterstock

Az eleki pályán egyelőre csend honol, a csapat Turcsek Zoltánnal és segítőjével, Hotya Péterrel július 8-án vezényli le az első nyári tréninget.

Túl nagy mozgolódás nem várható a játékoskeretben, egyelőre csak a 26 éves védő, Gulyás Gergő távozott, aki újra Kétegyházán futballozik majd. Zemencsik József neve azért fog hiányozni, mert sérült. A kapusposzt feltétlenül erősítést igényel, mivel ott egyedül csak Tar Teofil található. A tervek szerint egy-két szép reményű fiatal felkerül a felnőttkeretbe.

 

Az alapozás során heti szinten két edzést tart majd Turcsek Zoltán. Július 16-tól jönnek az edzőmeccsek, előbb Kondoroson, majd 23-án Szabadkígyóson, egy héttel később Szeghalmon. A naptárba augusztus 6-ra a lőkösházi Orsós Krisztián-emléktornát írták be. Hazai találkozót azért nem kötöttek le, mert a pályán a kapuk előtti részt gyeptéglázták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában