Labdarúgás

2022.06.28. 21:40

Családi nappal zárták a szezont

Évadzáró családi napot tartott a Gyulai Amazonok a hétvégén.

G. P.

Molnár Zoltánné elnök és Molnár Ágnes edző

Fotó: Amazonok

Az eseményen a családi foci mellett a játéké volt a főszerep, de az egyesület kiemelkedő játékosait is díjazták. A Molnár Zoltánné vezette klubnál nem panaszkodhatnak: két bajnoki aranyérmet (U15 futsal, U19 futsal), egy ezüstöt (U16 labdarúgás) és egy harmadik helyet (U14 labdarúgás) értek el, a felnőttcsapat pedig egy előkelő hetedik hellyel zárta a Keleti csoportban az NB II.-es nagypályás bajnokságot. 

A családi napon a Bozsik-programban részt vevő játékosok (U7, U9 és U11) is elismerést vehettek át egész éves teljesítményükért, majd az egyéni díjakat osztották ki. Az év legtöbbet fejlődött játékosának járó elismerést Molnár Kitti (U7), Martyin Eszter (U9), Bedreag Evelin (U11), Baracsi Boglárka (U14), Mészáros Viktória (U15), Nagy Katalin (U16), Szappanos Katalin (U19) és Sovány Dorina (NB II.) vehette át. Az év játékosának Pribék Andreát választották. 

Méltatták az edzőket is: Muszka Attila, Mezei Virág, Szerb Katalin, Molnár Ágnes és Molnár Zoltánné is átvehette jutalmát. 

– Ez volt a nyolcadik év, hogy megrendeztük a családi napunkat, ahol a legkisebbektől egészen a felnőttcsapatig mindenki részt szokott venni. A rendezvény általában egy fél napot vesz igénybe, ahol a játékosok büszkén vehetik át a megérdemelt díjukat. Ez most sem volt másképp, szeretnénk ezt a hagyományt megtartani évről évre. Mindenkinek gratulálunk az idei sikeres évhez – mondta Molnár Zoltánné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában