Labdarúgás - Megye II/A

2022.06.28. 16:26

Bíznak az A-csoportos folytatásban

A 13. kieső helyen végzett a Kunágotai TE a megyei II/A osztályú pontvadászatban, ám a csapatnál remélik, hogy az augusztusban kezdődő új bajnokságot is itt kezdhetik majd meg. Az edző személye nem változik, továbbra is Multyán Lajos irányít, ám a másodedző Multyán Péter a futballt részesítené előnyben, ami viszont nem hozható összhangba az edzői munkával.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Távozik Péter bátyja, Multyán Csaba is, a 37 éves támadó a Végegyházi SE kettes számú csapatában folytatja a játékot.

Az alapozás július második hetében kezdődik Kunágotán, hetente két edzést tartanak, és minden hétvégén egy edzőmérkőzés vár a csapatra.

Ha a gárda marad az A csoportban, úgy nem lesz nagy jövés-menés, igyekeznek megtartani legjobbjaikat, és több lehetőséget biztosítanának a fiatalabb játékosaiknak.

A csapat július 10-én játssza az első felkészülési mérkőzését Lőkösházán, majd hat nappal később a Végegyháza II-őt fogadja. Július 23-án a Magyarbánhegyes, egy héttel később a Tótkomlós vendégei lesz a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában