Asztalitenisz

2022.06.24. 12:42

Balogh és Hudák továbbjutott

Győrben, az Olimpiai Sportparkban rendezik ezen a héten az asztaliteniszezők 5. ifjúsági világfesztiválját, amelyen 20 ország 232 versenyzője fogott ütőt. A magyar korosztályos válogatott tagjaként asztalhoz áll a rangos viadalon Balogh Ágnes Kíra, a Békési TEAM és Hudák Dorina, az ASE Orosháza kölcsönjátékosa.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az U19-es csapat versenyben a magyar lányok 3:1-re verték az ukrán B együttest, és 3:0-ra egy vegyes csapatot. Hudák Dorina két győzelemmel, Balogh Ágnes Kíra két győzelemmel, és egy vereséggel zárta a csoportkört. 

Egyéniben az U17-eseknél Hudák Dorina négy győzelemmel, jászma veszteség nélkül jutott a főtáblára, a legjobb 32 közé, ahol az ukrán Novohatska ellen nagy csatában 3:2-re győzött.   

Az U19-es korosztályban Balogh Ágnes Kíra két győzelemmel, és egy vereséggel másodikként jutott a főtáblára. Hudák Dorina mindhárom ellenfelét legyőzte, és csoportelsőként került a legjobb 16 közé. Az U19-eseknél leány párosban a Balogh Ágnes Kíra, Hudák Dorina duó 3:0-ra nyert a Bácsi, Bodulleva magyar, üzbég kettős ellen, majd nagy csatában 3:1-re kikapott a német Ott, Zahradik pártól, úgy, hogy valamennyi szettben két pont volt a különbség.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában