Fitkid

2022.05.25. 11:28

Lenyűgözték a zsűrit az endrődi lányok

Huszonnégy lányt nevezett a gyomaendrődi KörösFit DSE a Jenny's Fitness Egyesület tatai országos fitkid dance versenyére. A lányok ezúttal sem okoztak csalódást, Fekécs Noémi első lett a kategóriájában, de nem talált legyőzőre a Kiskutyák nevű formáció sem. Az első versenyén induló Vatai Boglárka és a még óvodás Csipai Csepke révén pedig egy ezüst-, illetve egy bronzérmet is hazahoztak a dunántúli városból.

G. P.

/Fotó: BMH/

A Jenny's Fitness Egyesület volt a házigazdája a hétvégén annak az országos fitkid dance versenynek, melynek Tata városa adott otthont. A részvételre – mint ahogy azt a fitkid versenyeken megszokhattuk – ezúttal sem lehetett panasz, kettő híján 300 gyermek lépett a bírák elé. A KörösFit DSE 24 lánnyal nevezett és 6 egyéni-, valamint 3 csapatgyakorlatot mutatott be.

Gergely Orsolya, a KörösFit DSE elnökének beszámolójából kiderült, hogy több tanítványuk és csoportjuk nyerte el a zsűri rokonszenvét. Fekécs Noémi – aki épp a verseny másnapján ünnepelte 16. születésnapját – olyan gyakorlatot mutatott be korosztályában, melyet látva nem sokat gondolkoztak az ítészek, hogy kié is legyen az aranyérem.

A Kiskutyák nevű formációnk (Bedő Bianka, Bujdosó Cintia, Gaál Bella, Hornok Helka, Nyerges Kéla, Szilágyi Lara) idén másodszorra is országos bajnok lett. Fantasztikus teljesítmény ez a hét évesekből álló csapattól – büszkélkedett Gergely Orsolya.

Vatai Boglárka – aki mindössze 6 évesen élete első versenyén vett részt –, egyből ezüstérmet hozott el az országos versenyről. 

– Lenyűgöző gyakorlatával, csodaszép ruhájában azonnal levette a lábáról a bírókat – folytatta beszámolóját a gyomaendrődi klub elnöke. – Az öt éves Csipai Csepke már rutinos versenyzőnek mondható, hiszen ebben az évben harmadszorra áll a szigorú bírák elé. A kicsi lánynak most egy gyönyörűen csillogó bronzérmet ért a gyakorlata a Dance B kategória I. A korcsoportjában. 

Lövei Kíra 4. helyezett lett a Dance B kategória VIII. korcsoportjában. A pontszerző 6. helyen végzett a Poco Loco nevű gyomaendrődi csapat. Tagjai: Barta Kinga, Feke Miléna, Gellai Zoé, Nádasdi Alexandra, Tóth Mirtill. Nyolcadik a Szülinapi Buli elnevezésű csapat (Bujdosó Gréta, Gubucz Kata, Hoffman Hanna, Samu Hanna, Szikszai Szelli, Szujó Anikó, Tóth Kamilla, Tóth Tünde). Egyéniben Izsó Zorka a Dance A kategóriában 9., Gellai Zoé Aisa a 16.

Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, gyönyörű eredményeket értek el! Ezzel a tavaszi fitkid szezonnak vége, innentől megkezdjük az őszi versenyekre való alapozást. Sok-sok műhelymunka mellett több táborban is részt vesznek az egyesület tornászai – beszélt a jövőről is Gergely Orsolya.

A gyerekek felkészítését Gergely Orsolya, Varró Renáta és Katona Ákos vállalta magára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában