Labdarúgás

2022.05.25. 12:10

Lapok miatt büntetett a fegyelmi bizottság

Három híján két csapatra való játékost fegyelmezett meg az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi ülésén. Három hetes a leghosszabb időre szóló eltiltás, ugyanakkor öt klub is pénzbüntetést kapott a sok színes kártya miatt.

G. P.

Illusztráció /shutterstock.com/

A felnőtteknél Lázár Adrián (Vésztő) 3, Csende Krisztián (Mezőkovácsháza), Bencsik Csaba (Jamina), Bacsa András (Tótkomlós), Balázs Milán (Békésszentandrás), Hanyecz Henrik (Kondoros), Lévai Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Balogh Milán (Mezőmegyer) 2-2, Engelhardt János (Elek), dr. Prókai Gergő (Újkígyós), Csiernyik Attila János (Újkígyós), Papp Márton (Mezőhegyes) és Böde Kornél 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótlás korosztályokból Gál László (Szeghalom U19), Oláh Gábor (Szabadkígyós U19) és Szabó István (Mezőhegyes U19) 2-2, Barát Martin (Medgyesegyháza U19) és Kiss Zoltán (Nagyszénás U17) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Színes kártyák miatt a Jamina 7200, a Békéscsabai MÁV 7000, a Tótkomlósi TC 6000, a Csorvási SK és a Végegyházi SE 5-5000 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában