Labdarúgás

2022.05.18. 14:23

Jövő áprilisig távol a kispadtól

A battonyai Kovács Zoltán és a kunágotai Multyán Péter hosszú hónapokig nem ülhet le csapata kispadjára. A két trénert azért tiltotta el az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB), mert a játékvezetővel akadt afférja. Kovácsot a Békési FC ellen elveszített hétvégi mérkőzés után, míg Multyánt a május 7-ei Békéscsabai MÁV elleni vesztes találkozót követő tumultusban való részvételéért állította ki a játékvezető.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A felnőtteknél Janovics Viktor (Battonya) 3, Tövisházi Máté János (Okány), Nalesnyik Péter (OMTK-Rákóczi) és Szivák László (Köröstarcsa 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótlás korosztályúaknál Urbán Ákos (Előre U16), Mittler Raul (Békéscsaba UFC U16), Paulik Mihály György (Tótkomlós U16), Blahó Marcell Zoltán (Mezőkovácsháza U17), Papp Gergő (Gyula U17), Oláh Gergő Máté (Sarkad U19), Diósi Károly (Sarkad U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Bordás Levente (Tótkomlós U17) és Csepregi Dániel (Medgyesbodzás U19) 2022. június 14-ig a játéktól eltiltva.

A FEB Kovács Zoltánt (Battonyai TK) 2022. augusztus 31-ig, Multyán Pétert (Kunágotai TE) 2023. április 30-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. A Gerlai SE-t egy soron következő mérkőzésén sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeine viselésére kötelezte.

Színes lapok miatt az Okány KSK 7200, a Békési FC 5000 forint pénzbüntetést kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában