Kézilabda

2022.05.03. 15:33

Jobbszélsőt igazolt az NB I.-be jutott Előre

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 1+1 éves 2024. június 30-ig érvényes szerződést kötött Horváth Grétával.

G. P.

Horváth Gréta /Fotó: Békéscsabai Előre NKSE Facebook-oldal/

Az NB I.-es tagságot az elmúlt hétvégén a Kozármisleny elleni győzelemmel megszerző gárda új játékosa 1996-ban született, és jobbszélsőként segítheti majd új csapatát.

A játékos NB I.-es pályafutását Veszprémbe kezdte, ekkor korosztályos válogatott is volt, majd a Kozármisleny és a Szent István SE csapatát erősítette. 2020-ban igazolt az NB I-es Dunaújvárosi KK-hoz. A Békéscsabai ENKSE-hez nyáron csatlakozik.

– Nagy reményekkel érkezem a nyáron Békéscsabára, hiszen egy nagy múlttal rendelkező csapatról van szó, amelynek nem kérdés, hogy az első osztályban a helye. Boldogan fogadtam a megkeresést és bízom benne, hogy az itt töltött időszak meghatározó lesz a pályafutásomban. Korábban már ellenfélként tapasztalhattam, hogy milyen hangulatot varázsolnak a szurkolók egy-egy mérkőzésen, és bízom benne, hogy közösen szép eredményeket érhetünk el – nyilatkozta a békéscsabai klub hivatalos közösségi oldalán Horváth Gréta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában