Labdarúgás

2022.05.24. 13:08

Hetedik helyen zárt az Amazonok

Tisztes vereséggel zárta Újpesten az NB II-es bajnokságot a Gyulai Amazonok női csapata. Molnár Zoltánné tanítványai a 7. helyen zártak a Keleti csoportban.

Illusztráció /shutterstock.com/

Újpest FC–Gyulai Amazonok 2–0 (1–0)

NB II-es női mérkőzés. Budapest, 40 néző. V.: Tóth Kiti. Gyula: Paál – Szappanos, Szabó T., Lovas, Molnár Á., Szerb (Szűcs), Mészáros, Mezei, Komlósi, Csanálosi, Pribék. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Mátyás a 43., Kuhár a 47. percben.

 

A hiányzói miatt mezőnyjátékossal a kapuban és több tehetséges tinédzserével a soraiban sem keltett rossz benyomást az Amazonok az ezüstérmes Újpest otthonában. Bő egy órán keresztül sikerült felvennie a fővárosiak tempóját, csupán szünet előtt és a második félidő elején hagyott ki a figyelem a saját kapujuk előtt, ami a házigazdák számára elegendő volt a pontok begyűjtéséhez. A második félidő közepétől kezdtek fáradni a vendégek, ettől kezdve egyre inkább a térfelükre tolódott a játék, de ügyesen fékezték meg az újpestiek rohamait.

Molnár Zoltánné: – Rengeteg mérkőzéssel a hátunk mögött, sok nehézségek megküzdve, de teljesítettük a célunkat. Szerettünk volna a középmezőnyben végezni, ami maximálisan sikerült. Büszke vagy a fiatal csapatra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában