Labdarúgás - Megye II/B.

2022.05.19. 10:17

Döntetlen a ladányi pótolt meccsen

A 20. fordulóból pótolták szerdán a Körösladány II.–Újkígyós mérkőzést a megyei II/B osztályú bajnokságban. A felek nem bírtak egymással , döntetlennel zárult a találkozó.

G. P.

Illusztráció /shutterstock.com/

Körösladány MSK II.–Újkígyós FC 1–1 (0–0)

Megyei II/B osztályú mérkőzés. Körösladány, 50 néző. V.: Gyuga Zsolt. Körösladány II.: Vass – Egeresi (Kántor L.), Boros (Agárdi), Szabó L. (Szentpéteri), Kántor M., Szántó B., Pályi (Szuroka), Somogyi, Talpalló, Kajó (Kozák), Szabó M. Edző: Keresztesi János. Újkígyós: Varró – Csatlós (Horváth R.), Sas, Csiernyik M. (Szabó M.), Danczik, Farkas F., Csiernyik A., Prókai, Werner, Faragó (Tóth Z.), Gazsó (Burkus). Játékos-edző: Tóth Zoltán. G.: Kántor M. a 65., ill. Csiernyik A. a 74. percben. Kiállítva: Csiernyik A. (második sárga lap után) a 76. percben. Körösladányi jók: Szabó L., Szántó B., Talpalló, Pályi. 

Keresztesi János: 

A mai napon győzelmet érdemeltünk volna. Több nagy lehetőségünk is volt a mérkőzés eldöntésére, de ezeket sorra elpuskáztuk, a vendégek egy jól eltalált szabadrúgással egyenlíteni tudtak. Ebben ma több volt....

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában