Labdarúgás

2022.05.26. 11:04

Brlázs Gábor marad az Előre edzője

A 2022–23-as szezonban is Brlázs Gábor irányítja az NB II-es tagságát vasárnap meghosszabbító Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó-csapatát.

G. P.

Brlázs Gábor /Fotó: BMH/

A Békéscsaba 1912 Előre klubvezetésének döntése értelmében Brlázs Gábor marad első csapatunk vezetőedzője – olvasható a klub hivatalos oldalának csütörtöki közleményében – Klubunk minden kérdésben megegyezett a 46 éves békéscsabai szakemberrel, aki a továbbiakban is élvezi többségi tulajdonosunk, valamint a klubvezetés bizalmát és támogatását, így az előttünk álló szezon felkészülési, bajnoki és MOL Magyar Kupa programjában is vezetőedzőként irányítja majd lila-fehér együttesünket. 

Gábor másodszor vállalt felelősséget beugrósként első csapatunk munkájáért és mindkét alkalommal sikerrel teljesített, így a vezetőség számára is egyértelmű volt a további együttműködés lehetőségének megteremtése – írta közleményében a csabai klub.

Az addig az Előre NB III-as csapatát edző csabacsűdi kötődésű Brlázs Gábor Schindler Szabolcs áprilisi lemondása után kapott szerepet az első számú csapatnál. Az utolsó öt bajnokin két győzelem és három vereség a mérlege. A pécsi siker után a következő három bajnokit ugyan elveszítette csapatával, de a legfontosabbat, az utolsó III. Kerületi TVE elleni mérkőzésen sikerre vezette alakulatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában