Labdarúgás NB III.

2022.05.22. 21:15

A végén bukta el a meccset a Gyarmat

Füzesgyarmati SK–Kazincbarcika SC 2–3 (2–2)

V. L.

Fotó: Füzesgyarmati SK/Facebook

Füzesgyarmat, 150 néző. V.: Borbás Bottyán. Füzesgyarmat: Ferenczi – Achim Á., Raducu, Lippai, Pataki – Oltean – Achim S., Bartók (Bukor, 73.), Hussein (Borbély, 66.), Cigan – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor, vezetőedző: Szabados Tamás. Kazincbarcika: Megyeri – Kréti (Schildkraut, 38., Kristófi, 75.), Dvorschák, Nagy J. (Szabó B., 75.), Székely (Szemere, 38.) – Kovács D., Ur, Sütő, Heil – Ádám (Keményffy, 91.), Pálinkás. Vezetőedző: Varga Attila.

Két védelmi megingást kihasználva bő negyedóra múltán tekintélyes előnyt szerzett a bajnokcsapat. A 16. percben Kovács D. tört előre a jobb szélen, két védő között kapura tudott húzni és az ötös sarkáról lőtt a bal alsó sarokba, 0–1. Röviddel ezután Oltean passzolt el egy labdát a középpályán, a labda a bal szélen felbukkanó Nagy J. elé került, aki kettőt tolt rajta, majd 15 m-ről kilőtte a bal alsó sarkot, 0–2. Amilyen „sűrűn” jöttek a barcikai találatok, olyan gyorsan jött a válasz is a hazaiak részéről. A 26. percben Cigan balról centerezett középre, ahol az érkező Popescu öt méterről fejelt a hálóba, 1–2. Négy perccel később Achim Ádám a tizenhatos jobb csücskéről ívelt a kapu elé, ahol Popescu közelről a bal felső sarokba bólintott, 2–2. A vendégek edzője nyomban le is cserélte a két hibázó szélső védőjét!

A barcikai csapat magas fordulatszámon pörgette a második játékrészt is. Ennek megfelelően végig nyomás alatt játszott a Gyarmat, de a védelmét jól megszervezte. Akadtak lehetőségek a vendégek előtt, de igazán komoly helyzetük nem volt. Még akkor sem, amikor a hazaiak fáradni látszottak a nagy iram következtében. A gyarmati szurkolók már a megváltó sípszót várták, amikor a csereként beszálló Kristófi a tizenhatos bal csücskéről a bal felső sarkába tekert, ezzel mindhárom pontot begyűjtve a csapatának. G.: Popescu, a 26., a 30., ill. Kovács D., a 16., Nagy J., a 18., Kristófi, a 90. percben. Jó: Achim Á., Raducu, Lippai, Pataki, Hussein, Bartók, Cigan, Achim S., Popescu, ill. Kristófi, Kovács D., Nagy J.

Boros Tibor: – A meccs előtt és aközben hoztam két rossz döntést, emiatt vereséget szenvedtünk, de még a saját kezünkben van a sorsunk, hogy a klub jövője szempontjából is fontos legminimálisabb célt elérjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában