Labdarúgás

2022.05.27. 15:00

A Békés megyei rendőrcsapat bizonyult a legjobbnak

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken Békéscsabán, Mezőmegyeren rendezte meg az I. Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát. Az eseményen négy megye rendőrei mérkőztek meg egymással. A torna győztese Békés megye válogatottja lett.

Beol.hu

Fotók: police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken először rendezte meg Békéscsabán, Mezőmegyeren a Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát.  A sporteseményen négy megyei rendőr-főkapitányság csapata vett részt. Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye rendőreiből álló válogatottak mérkőztek meg egymással. A meccsek nagyon színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is - olvasható a rendőrség honlapján.

A torna legjobb csapata Békés megye válogatottja lett. A második helyet Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata szerezte meg, a dobogó harmadik fokára Csongrád-Csanád megye játékosai állhattak fel, a negyedik helyen Bács-Kiskun megye végzett. A versenybizottság a Csongrád-Csanád megye csapatában játszó Gerendeli Zoltán r. főtörzsőrmestert választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat Jász-Nagykun-Szolnok megye hálóőre, Balogh Zsolt r. törzszászlós érdemelte ki. A gólkirályi címet Laukó Viktor r. őrmester szerezte meg, aki Békés megye csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak. A  különdíjakban részesült játékosoknak Frisnyicz Pál, a Mezőmegyer Sportjáért Egyesület elnöke és Szpisják Zsolt, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság igazgatója gratulált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában