Labdarúgás - Megye I.

2022.04.25. 10:10

Nem kímélte vendégét a Csabacsűd

Kiütéses csabacsűdi győzelemmel zárult vasárnap a megyei I. osztály rájátszásának 5. fordulója. Sechna Gábor együttese a Szabadkígyósnak rúgott fél tucat gólt.

Fotó: shutterstock.com

Csabacsűdi GYLSE–Szabadkígyósi SZSC 6–0 (2–0)

Csabacsűd, 150 néző. V.: Gyuga. Csabacsűd: Rohony – Sovány (Kiss G.), Kasik (Styecz), Pecznik, Bakró (Mojzsis), Endrefalvi, Viszkok Cs., Rafaj, Sándor (Gyurik), Viszkok D., Urbancsok (Pecnyik). Edző: Sechna Gábor. Szabadkígyós: Jakab – Alb, Frankó, Molnár M. (Lukács), Ancsin, Szabó Z., Nagy D., Faragó, Mohácsi, Maglóczki, Ökrös. Játékos-edző: Szabó Zoltán. G.: Bakró a 4., Rafaj a 20., Endrefalvi az 56., a 87., Urbancsok a 62., Pecznik a 66. percben. Jó: az egész csapat, ill. Faragó.

Sechna Gábor: – Jó érzés volt ismét győzni, ez már nekünk sorozatnak számít, s ha nem figyelünk oda, még a végén bennmaradunk. Gratulálok Brlázs Gábornak az NB II-es Békéscsaba edzőjének bravúros debütálásához! Ifj. Szabó Zoltán: – Érett már hetek-hónapok óta ez az eredmény. Nagy gondok vannak, s ha nem tudjuk csapatszinten megoldani, akkor el kell gondolkodni, hogy érdemes e ezt így folytatni. Gazsó Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában