Labdarúgás - Megye II./B - Galériával

2022.04.02. 13:09

Nagyarányú győzelmet aratott a Battonyai TK

Battonyai TK–Kaszaper FC 9–2 (3–1)

G. P.

Fotó: Imre György

Megyei II./B osztályú mérkőzés. Battonya, 50 néző. V.: Barta. Battonya: Nagy II. T. – Lenti, Varga K. (Ivanov), Kiss D. (Simon C.), Káló (Mákos), Balla, Kiss Z., Molnár R., Liszkai P., Hrabovszki (Nagy Gy.), Lipták. Edző: Kovács Zoltán, Lukács István. Kaszaper: Petrics – Simon B., Toll (Melis), Berényi (Forgó), Fazekas, Csenki, Dénes (Buczku), Hatfaludy, Garamvölgyi, Bordás M., Pónya (Kasza). Edző: Bordás Sándor. G.: Hrabovszki a 25., a 28., a 60., Varga K. a 34., a 70., Liszkai P. az 50., Kiss Z. az 55., Molnár R. a 84., a 88., ill. Csenki a 21., Hatfaludy a 66. percben. Kiállítva: Balla és Csenki (dulakodásért) mindkettőt a 67. percben. Liszkai P. az egész csapat, ill. Fazekas.

Kovács Zoltán, Lukács István: – Az első tíz perc figyelmetlensége után a hátralévő időben végig irányítottuk a játékot és megérdemelten nyertünk. Jó játékvezetés. 

Ifj. Bordás Sándor: – A jó hangulatot biztosítottuk a fesztivál mellé. Remélem, a csapatom ugyanúgy szégyelli magát, ahogyan én. Jövő héten megpróbálunk visszatérni a helyes útra. L. I.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában