Labdarúgás - NB II.

2022.04.19. 10:27

Idegenben javítottak a Gyulai Amazonok

Szolnoki sikerrel köszörülte ki a két élcsapattal szemben elszenvedett csorbát a Gyulai Amazonok NB II-es nagypályás labdarúgó-csapata. A fürdővárosi lányok félidőnként két-két gólt elérve, Szolnokon gyűjtötték be a három pontot, ezzel egy pozíciót javítva, a 7. helyre léptek előre a Keleti csoport tabelláján.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Szolnoki MÁV–Gyulai Amazonok 0–4 (0–2)

NB II-es női mérkőzés. Szolnok, 30 néző. V.: Tóth Kitti. Gyula: Sovány – Szappanos, Barthalos, Szabó T., Lovas, Pribék (Mészáros), Szerb, Hack, Mezei, Komlósi, Csanálosi. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Csanálosi a 14., a 24., Sovány az 51., Komlósi a 71. percben.

A támadólag fellépő gyulaiak Csanálosi Anada két szép átlövésével a félidő közepéig tekintélyes előnyre tettek szert. 

A folytatásban is irányították a játékot a vendégek, de az újabb találatukra a második játékrész elejéig várni kellett, amikor is az első félidei szükségkapus, Sovány Dorina vette be fejjel a szolnokiak kapuját. A slusszpoén Komlósi Annáé volt, aki a 71. percben állította be a végeredményt.
Az Amazonok az előttünk álló vasárnap hazai környezetben a Nyírség NSC ellen gyarapíthatják győzelmeik számát.

Végig uraltuk a játékot, egyedüli hiányérzetem csak a helyzetek gyenge kihasználása miatt lehet. Örülünk a győzelemnek, a Nyírség ellen hazai környezetben is három pont a cél 

– Molnár Zoltánné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában