Labdarúgás / NB II.

2022.04.10. 11:59

A hajrában veszítették el a pontokat

Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában vereséget szenvedett a Gyulai Amazonok csapata. A fürdővárosi lányok a szombati hazai rendezésű mérkőzésen a dobogós helyekért küzdő hatvaniakkal szemben maradtak alul az utolsó percekben kapott gólok miatt.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Gyulai Amazonok–FC Hatvan 1–3 (1–1)
NB II-es női mérkőzés. Gyula, 30 néző. V.: Kalmár Petra. Gyula: Szűcs – Szabó T. (Paál), Lovas, Pribék, Sovány, Szerb, Hack, Mezei (Szappanos), Molnár K. (Lehóczki), Komlósi (Mészáros), Csanálosi. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Lehóczki a 43., ill. Krupa a 25., Gál a 88., Csutoros a 90. percben.
A pályán két hasonló képességű csapat csatáját láthatták a nézők. A félidő derekán egy hazai megingást kihasználva szerzett vezetést Krupa Eszter, de nem sokkal a szünet előtt a csereként beálló Lehóczki Noéminek sikerült egalizálnia. A térfélcserét követően mindkét együttes előtt adódtak helyzetek, de ezek sorra kimaradtak. Már-már úgy tűnt, hogy nem bírnak egymással a felek, amikor a végjátékban Gál Enikő ismét eredményes volt, két percen belül pedig Csutoros Réka is bevette a megtört gyulaiak kapuját.

Bosszantó, hogy megint a hajrában hullajtunk pontokat úgy, hogy végig partiban voltunk az ellenféllel. A vereség ellenére kezdünk összecsiszolódni, sokat dolgozik a csapat azért, hogy hétről hétre jobb legyen. A Szolnok ellen szeretnénk javítani

– nyilatkozta Molnár Zoltánné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában