Labdarúgás - Megye II.

2022.03.19. 07:08

Szuperrangadó lesz Végegyházán

A forduló mérkőzését Végegyházán rendezik a megyei II./A osztályban, ahol a listavezető vendége a négypontos hátrányban lévő Mezőmegyer SE lesz.

G. P.

Támad a mezőmegyeri csapat

A két élcsapat ősszel 1–1-es döntetlent játszott, hasonló eredményre most is van esély, de tulajdonképpen bármelyik együttes győzhet. A végegyháziak nyilvánvalóan megpróbálják megtartani a két csapat közötti 4 pontos távolságot, hiszen egy esetleges megyeri sikerrel újra teljesen nyílttá válna a küzdelem a bajnoki címért zajló csatában. Ebbe aligha szólhat bele a harmadik helyét amúgy stabilan tartó Mezőhegyes, de a Mezőmegyer esetleges betlije esetén azért szorosabbá válna a helyzet a dobogón, feltéve, ha Ács Levente fiai hozzák a Dévaványa elleni hazai mérkőzést. 

A megyei II./A osztály programja, 16. forduló: Március 19., szombat, 15.00:Mezőhegyesi SE (3.)–Dévaványai SE (11.), Dobozi SE (9.)–Orosházi MTK-Rákóczi (14.), Kunágotai TE (13.)–Csanádapácai EFC (12.), Végegyházi SE (1.)–Mezőmegyer SE (2.). Március 20., vasárnap, 11.00:Békéscsabai MÁV SE (5.)–Mezőkovácsházi TE (8.). Március 20., vasárnap, 15.00:Mezőberényi LE (6.)–Békésszentandrási HMSE (4.), Tótkomlósi TC (10.)–Medgyesbodzás SE (7.). 

Őrségváltás történt a hétvégén a megyei II./B osztályú bajnokságban, mivel egyetlen aprócska, de három pontot érő góllal az Elek USE került ki győztesen az addig a bajnokságot vezető Békési FC elleni párharcból. Turcsek Zoltán együttese nem szeretné egyhamar átadni nehezen megkaparintott előkelő pozícióját nagy riválisának, ehhez azonban sorra vennie kell az akadályokat, ami legközelebb a Körösladány MSK kettes számú alakulata lehet. 

A megyei II./B osztály programja, 16. forduló: Március 19., szombat, 10.30:Battonyai TK (11.)–Gádorosi LSE (9.). Március 19., szombat, 15.00:Békési FC (2.)–Kondorosi TE (12.), Kétegyházi SE (14.)–Köröstarcsai KSK (4.), Csorvási SK (8.)–Újkígyós FC (5.). Március 20., vasárnap, 15.00: Lőkösháza KSK (13.)–Kaszaper FC (7.), Körösladány MSK II. (10.)–Elek USE (1.), Kevermes SE (6.)–Füzesgyarmati SK II. (3.). G. P.
Támad a mezőmegyeri csapat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában