Röplabda

2022.03.09. 13:28

Országos döntőbe jutott a Békéscsabai RSE

Mindkét mérkőzését megnyerte és egyeneságon jutott az I. osztályú bajnokság döntőjébe a Békéscsabai RSE U19-es csapata. Szombaton Békéscsabán rendezték meg az egyik elődöntős csoport küzdelmeit, melyben az elmúlt két kiírást megnyerő Békéscsabai RSE, valamint a Nyíregyháza és a Gödöllő szerepelt.

Fotó: shutterstock.com

Nagy Attila, a csabaiak edzője nem számíthatott Sinka Dalmára sérülés és Fekete Grétára betegség miatt, valamint Tuska Brigittára sem, akinek a felnőtt csapatban volt kötelezettsége. A csabaiak mégis kifejezetten szép és erőtől duzzadó játékot mutattak be az első mérkőzésen a nyírségiek ellen. A Nyíregyházát öt szettben legyőző és ezzel a lehetőséget a döntőbe jutásra önmagának fenntartó Gödöllő ellen még magasabb fokozatba kapcsolt és három szettben biztosította be az egyenesági döntőbe jutást.

 

A BRSE eredményei: –Nyíregyháza 3:0 (20, 15, 19); –Gödöllő 3:0 (10, 16, 19).

A BRSE csapata: Feld Bettina, Radnai Luca, Radnai Lili, Szűcs Gréta, Gellén Viktória, Laurinyecz Lilla, Kucsera Jázmin, Erdei Kinga, Lenkefi Lea, Korcsok Karolina, Lázár Kamilla, Katics Kitti, Tóth Adrienn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában