Labdarúgás

2022.03.09. 13:24

Kísérleti jellegű old boys bajnokságot szerveznek Békésben

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága kísérleti jelleggel a tavaszi időszakra teljes értékű 45 pluszos old boys kispályás bajnokságot ír ki, melyre csapatok nevezését várják.

Beol.hu

Illusztráció /Shutterstock.com/

Mint arról a szervezet operatív vezetője, Szpisják Zsolt beszámolt, a mostani tapasztalatokat felhasználva kívánják kiírni a 2022–23-as évi új pontvadászatot. A bajnokság azt a célt szolgája, hogy a nagypályás öregfiúk bajnokságban szereplő idősebb játékosok a saját korosztályukban tudjanak örömteli mérkőzéseket vívni. Az április 1-jétől júniusig tervezett bajnokságba egyazon településen élő 45 év feletti, versenyengedéllyel nem rendelkező játékosokból álló baráti szerveződések és kisközösségek nevezését várják. 

A csapatok minimum 6, maximum 18 olyan férfi játékost regisztrálnak, akik 1977. június 30-a előtt születtek.

A labdarúgók számára nem szükséges sportorvosi engedély, mint ahogy klubkötelék sem a csapat mögött. A résztvevőket nem terheli nevezési-, és játékvezetői költség, csupán a tervezett tornákra való eljutás jelent kiadást. A nevezéseket március 24-ig a [email protected] email-címen fogadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában